O nama
 
 
Mama, tata, ja i kravata
 
 
 lilihip-o-nama-lilihipsteriU našem društvu, kravata je simbol sveta odraslih – zaposlenih roditelja koji su stalno u trci sa vremenom. Danas, kada ova užurbanost dostiže vrhunac, detetu je iznad svega potrebno da njegova porodica – „mama, tata, ja“ – pronađe način da uskladi svoj individualni život sa zahtevima modernog doba, u kom pojmovi slobode i vremena imaju sasvim drugačije značenje u odnosu na, recimo, početak prošlog veka.
 
Veb-portal Lilihipsteri zamislile smo kao mesto na kom se može naći objedinjena ponuda odabranih proizvoda i kvalitetnih usluga namenjenih celoj porodici, kojoj na taj način poklanjamo dragoceno zajedničko vreme. Lilihipsteri nude prečice za pametnu kupovinu, štedeći na taj način vreme tati koji bira bicikl, ujacima i tetkama koji u pauzi na poslu tragaju po internetu za poklonom sestriću za peti rođendan, kao i svima koji cunjaju kroz tržne centre da bi pogledali deset mogućih pre nego što izaberu pravi dečiji dar.
 
Umesto toga, prošetajte se za svoju dušu, noseći neku drugačiju, šik kravatu, možda retro ili na šarene tufne.
 
Lilihipsteri predstavljaju i ideje za razonodu, praktične savete, zgodne recepte, korisne proizvode koji roditeljima i svima koji se brinu o deci mogu poslužiti kao inspiracija za kvalitetan kontakt i zdravu aktivnost sa detetom.
 
Kao što samo ime nagoveštava, Lilihipsteri žele da, oslanjajući se na lepe uspomene i pouke iz prošlosti, ukažu na nove tendencije i aktuelna dostignuća u oblastima dečijeg odgoja, zabavljanja, vaspitanja, opremanja i školovanja.
 
 
                                                                                                                         Lilihipsterke