Equilibrio Kids poklanja polugodišnji kurs stranog jezika!

Da li ste danas u razgovoru sa detetom upotrebili bar jednu stranu reč? U nazivima igara, igračaka, crtaća ili televizijskih programa sve više se usvajaju međunarodne (najčešće engleske) reči, koje mi onda svakodnevno koristimo od samog početka komunikacije sa decom. Živimo u vremenu kada je postalo neophodno da, pored savladanog maternjeg, umemo da razumemo bar još jedan jezik, najčešće engleski.

Učenje stranih jezika se preporučuje i u najmlađem uzrastu, jer se na taj način kod mališana razvijaju veoma korisne sposobnosti, kao što su kreativnost, fleksibilnost, socijalna inteligencija, kao i sposobnost učenja.

Mi podržavamo i podstičemo svoju decu u učenju stranih jezika. U saradnji s jezičkim centrom Equilibrio Kids, želimo da pomognemo još nekome od vas da se priključi na ovom razvojnom putu koji ne poznaje granice.

Jezički centar Equilibrio Kids deo je Obrazovnog centra Equilibrio i jednom našem pratiocu će pokloniti polugodišnji kurs engleskog ili nemačkog jezika. Kursevi su namenjeni deci uzrasta od 3 do 14 godina.

Časove vode visokostručni profesori koji, zajedno sa decom, stvaraju kreativnu i zabavnu atmosferu u kojoj se isključivo govori stranim jezikom koji deca uče. Grupe su male, sa najviše 8 polaznika, što omogućava profesorima da se podjednako posvete svakom detetu.

Jezički centar Equilibrio Kids vam poklanja 30 školskih časova na engleskom ili nemačkom jeziku. Nastava se održava dva puta nedeljno, u trajanju od po 45 minuta. Vrednost ove nagrade je 210 EUR. Centar se nalazi na tri lokacije: Stari grad, Novi Beograd i Vračar.

Da biste osvojili ovu zaista odličnu nagradu, potrebno je da uradite sledeće:

  • (obavezno) lajkujete Facebook stranicu Jezički centar Equilibrio KIDS
  • (obavezno) podelite post o igri pod opcijom javno i
  • (obavezno) u polju za komentar ispod posta na Facebooku napišete ime deteta kom poklanjate časove, uzrast i željeni jezik (engleski ili nemački).

Jedan dobitnik će biti odabran 27. 1. 2018. uz pomoć veb-sajta Random.org, što znači da se možete prijaviti do ponoći, 26. 1. 2018.

NPOMENA: Nagradna igra se produžava do 28.1. u ponoć, a pobednika ćemo objaviti u ponedeljak, 29.1.

Srećno!

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *