Završena nagradna igra: Šizika poklanja krunicu ili ofinger za male princeze i prinčeve!

Pretpostavljamo da i u vašoj kući ponekad dođe dan kada svakodnevnu garderobu zamenite haljinicom male princeze ili odelom za princa a lutke se pretvore u pratilje za bal ili u dvorjane s kojima se vežba mačovanje. Tih dana velike kartonske kutije, ponekad i kamioni, služe kao kočije, u koje se uprežu mame i tate, idealni za vožnju kočija iliti vuču po celom stanu…

U takvim situacijama, pustimo maštu na volju pa zajedno s klincima osmišljamo šta ćemo obući, raditi i dokle ćemo stići u svom bajkovitom životu. Lepi su ti trenuci, malo odahnemo i prepustimo se dečijoj mašti.

Želimo i vas da podstaknemo da uđete u svet princeza i prinčeva, a zajedno s našom dragom Šizikom pokušaćemo bar malo da vam olakšamo. Kako? Pa, tako što ćemo pokloniti jedan predmet za princezu ili princa koji će doprineti da se makar na jedan dan vaše dete zaista oseti kao lik iz bajke.

Šizika nam je spremila maštovitu krunicu i magični ofinger za princa ili princezu. Srećni dobitnik će moći da odabere jedan od ova dva predmeta i uživa u njima.

dekorativni-ofinger-šizika-daruje-liihipsteri-556px

krunica-šizika-daruje-lilihipsteri-556px

Kako doći do lepog poklona?

  1. Podelite (share) i lajkujte FB stranicu Šizika
  2. Lajkujte objavu na lilihipsterskoj FB stranici i
  3. Napišite nam zašto i za koga želite krunicu ili ofinger, uz svoje ime i prezime (u delu za komentare, na sajtu!).

Najkreativniji komentar odabraćemo zajedno sa Šizikom. Srećni dobitnik će biti proglašen 17. 12 , što znači da se možete prijavljivati do ponoći 16. 12.

Važno je da napomenemo da je dostava na teritoriji Beograda besplatna, dok za ostale gradove troškove poštarine snosi dobitnik.

Srećno!

17. 12. 2015.Pobednica u ovoj nagradnoj igri je Katarina Kecić, Andreina mama. Čestitamo!

6 Komentar/a

Milica Obradović

2015-12-14 21:53:45 Reply

Imam dve princeze pa da ih zvanično krunišem 🙂

Katarina Kecic

2015-12-14 23:36:25 Reply

Kruna bi bila savrsen poklon za moju cerkicu Andreu,zadnje tri nedelje ima gadnu upalu usiju i veci deo vremena provodi sa mnom kuci pa je malo klonula duhom a prelepa kruna bi je oraspolozila 😀 i onako uvek kaze da je princeza samo joj kruna fali 🙂

Ljiljana

2015-12-14 23:53:27 Reply

Mojoj princezi samo kruna fali,da stoji na njenoj malenoj glavi. Pa da se seta i pravi vazna,ma nek pokaze da je mala maza.❤

mama Jeca

2015-12-15 07:40:13 Reply

Moja velika ćerka nikada nije volela bilo kakve ukrase na glavi, sin je sportista a bubica od 4 meseca nemanništa protiv repića i palmica. 26.12.idemo po pr i paketić pa bi bilo slatko da mlada princeza zvanično bude uslikana sa krunom na glavi!

Divna nagrada, sve najbolje i Vama i drugim učesnicima!

vanja

2015-12-15 15:05:07 Reply

Nasu jelku posejali smo prosle god.decembra meseca, iznikla i kao mala lavica ugledala svetlost dana u avgustu…Sada, nakon cetiri meseca, jos smo mali, ipak nabavili smo ukrase, samo nam Vrh fali ! 🙂

Miljana Spasic

2015-12-17 00:44:12 Reply

Krunu kad bih dobila,
Maloj Iskri bih je dala,
Ona bi mi rekla,
Hvala mama,hvala!

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *