Završena nagradna igra: Qreativa SmoQvica ima za vas tri poklona!

U prostoru koji smo namenili opremanju dečije sobe na našem sajtu, postoji jedan proizvođač koji pravi ukrasne i upotrebne predmete od papira koji će sigurno uneti vedrinu i svežinu u  malo carstvo naših mališana. Naime, predivne šarene ukrasne predmete, edukativne i ,,statične” igračke, imena za dečju sobu, kao i nakit za decu i mame vredno i s ljubavlju izrađuje tim Qreativa SmoQvica.

Ovom prilikom, tim Qreativa SmoQvica je rešio da troje naših pratilaca daruje po jednim divnim poklonom, sa željom da obraduju decu, ali i najsrećnije mame. Iz velikog asortimana svojih proizvoda, izdvojili su za nas nežni, šareni visuljak ,,Mobili’’ , tri predivna magneta: svemirski brod, balon i sunce, i za kraj poklon za mamu – komplet minđuša i narukvicu.

mobili-lilihipsteri-qreativa-smoqvica

magneti-lilihipsteri-qreativa-smoqvica

komplet-lilihipsteri-qreativa-smoqvica

 

Da biste dobili ove poklone, neophodno je da uradite sledeće:

  • na Facebook stranici Lilihipsteri, u delu za komentare ispod objave nagradne igre, napišite koji od sledeća tri poklona želite da dobijete: ,,Mobili’’, ,,Magnetići’’ ili ,,Minđuše’’.

Tri najbrža komentara će dobiti poklon za koji su se prijavili.

Imena dobitnika će biti objavljena nakon što svi pokloni budu podeljeni, odnosno najkasnije do 7. 10. 2015, na Facebook stranici Lilihipstera.

Srećno!

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *