Završena nagradna igra: Kimooki poklanja suknjicu i rajf

Želite li da zavirite u zabavni svet Kimooki?

U njemu caruju unikatni krojevi, veseli dezeni i detalji koji odslikavaju individualnost i optimističan stav prema životu. Svaki komad iz autorske kolekcije Hristine Petrović je jedinstven, nosiv i veoma se lako održava. Sa novom sezonom, dolaze nove Kimooki avanture, koje postaju stvarnost kada ih devojčice prenesu u svoje svetove.

Za ovo leto, Kimooki želi da pokloni dvema srećnim dobitnicama jednu lepu suknjicu za uzrast od 3 do 5 godina i rajf za kosu univerzalne veličine.

kimooki-lilihipsteri-poklanjaju-2

kimooki-lilihipsteri-poklanjaju-1

Da biste učestvovali, potrebno je da:

  1. Napišete u kakvim prilikama vaša devojčica bira da nosi suknjicu ili rajf (u delu za komentare ispod ovog teksta, uz svoje ime i prezime) i
  2. Lajkujete Kimooki Facebook stranicu.

Imena dobitnika će biti objavljena 15. juna na Facebook stranici Lilihipstera.

Važno je da napomenemo da troškove poštarine snosi poklonoprimac.

Lilihipsterke vam žele sreću!

7 Komentar/a

Marija M

2015-06-10 14:55:40 Reply

Veoma cesto voli da nosi suknje i rajfove. kada idemo kod drugara na rodjendane, u setnju…. Kod kuce je vise u sorcevima.

Sanja Debeljakovic

2015-06-10 21:02:16 Reply

Rajf nosimo u vrticu,duga nam je kosa pa da je ne opterecujemo stalno gumicama. A suknjice..hmmm…zensko k’o zensko..uvek kad joj se ukaze prilika,pogotovo ako se iste vrte 🙂

katarina sivic

2015-06-10 21:56:46 Reply

Toliko voli da nosi haljine da sam uz nju i ja pocela. HahHhahahA, carica.

Jelena Drobnjakovic

2015-06-11 13:15:54 Reply

Kada nosi suknjice? Bolje pitanje je: kada ne 😉

uranela franjic

2015-06-11 17:33:14 Reply

mama psttttt, dodji vidi me:)prije spavanja, prije ulaska u krevet, dok peremo zube puuuno je bolje kad se ima kapa , sal, suknja, rajf, naocale i mamine cipele. uostalom zasto se ogranicavati i gdje pise kada se mora skinuti ukras za kosu. moje dijete je +gle onu malu sa dvije suknje,, ili prekjucer na plazi +gle onu malu sa perjanim rajfom u moru+. 🙂 volimmalu cudakinju:)

Marija Damjanović

2015-06-11 23:06:11 Reply

Naša mala T. gotovo svaki put kada vidi “mamu s(v)oju” kako oblači suknju ili haljinu, otrči do svog ormana i počne da traži svoje odevne komade.

Nevena Vajdic

2015-06-13 13:52:53 Reply

U kojim prilikama nosi suknju? Ako moze, onda u svim! Rajf je jedno vreme nosila stalno, ali sada ipak koristi samo za “specijalne” prilike. Mada se njeno poimanje “specijalne” prilike razlikuje od naših, tako da se nekad pojavimo u parku kao da smo krenuli na bal 🙂

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *